Ik voelde me licht als de blik van de jongen, de lotusbloem.

Hoe gaat het? Ik ben de laatste tijd moe van Corona en haar werk en ik ben zo vermoeid dat ik niet weet hoe ik haar moet bevrijden.

Ik dacht erover om het uit te zoeken en het alleen uit te schakelen, en ik dacht erover om naar buiten te gaan en een massage te krijgen.

Ik zou het niet erg vinden, en ik zou het niet weten, omdat Corona me in gevaar bracht.

Paju-reismassage Home Ty Ruby Home Ty!

De ongerepte massage van de embryonale output was meer dan verwacht.

Ik was handig en tevreden omdat ik hem eenmaal niet afzonderlijk had bezocht.

Ik keek rond op mijn blog en zag Ruby Home Ty

Bezoek in de hele regio, betaling van kaarten / overschrijvingen / contanten beschikbaar

En ik heb een manager van de 20-jarigen die ik kan kiezen.

Ik negeerde hem omdat hij jong was, maar ik dacht dat het mijn fout was

Hij was goed in communicatie en hij liet de gewenste gebieden vriendelijk en koel vrij.

Paju-reismassage Home Ty Ruby Home Ty!

En het betere was dat het 24 uur per jaar vrij was en dat het mogelijk was om te reserveren.

Ik denk dat het goed is voor werknemers om na hun werk op weekdagen of na het weekend te boeken!

En je zei dat het een ander goed was, het kostte je ongeveer een half uur om het te gebruiken.

Hij kwam vijf minuten eerder, dus het was een half uur sneller, maar hij kwam binnen 25 minuten en voelde zich sneller.

ee

Ik heb nog nooit een massage op Jeju Island ontvangen. Ik heb ooit een leuke trek gehad in Thailand, Bali en China, Taiwapo / Aroma / Balmassage, maar ik heb het niet goed gedaan omdat ik niet zo’n hillingtijd heb gekregen omdat mijn reis naar het buitenland is geblokkeerd. Tijdens deze reis naar Jeju, ontrafelen we de vermoeidheid van reizen in een huis dat massage doet in Thailand.
Het Thaise Taiwatpo-huis, dat in Jeju City meer dan 100 massages heeft, die goed zijn voor het oplossen van vermoeidheid op de laatste dag van de reis, en dat ze een goede vorm van massage kunnen hebben en een hoge massage kunnen ontvangen met een goede kwaliteit.
Het was een vermoeide avond op een wisselende lentedag, maar het was geweldig om te eten en massage te krijgen. Het was vreemd, en het was vreemd dat ik in Korea voor het eerst naar een huis als dit zocht, en ik voelde me alsof ik op reis was naar Thailand.
Het is een veel betere binnenkant dan de buitenkant. Het is een milde binnenkant van de aroma’s die volledig Thaise winden zijn. Ik voel me verontrust door de ellende, de kleine vijver, de comfortabele relexchear, de wierook en de aroma’s, en ik ben een beetje vroeg aangekomen en wacht even op de plek waar reserveringen essentieel zijn.
Ik bewonder de Massage House in Jeju, een massagehuis in het gebied dat comfortabeler is dan ik in Thailand heb ontvangen, en ik heb een tijdje de verwachtingen van massages die ik in mijn lever zal ontvangen.
Het is een geruststelling dat het personeelslid een goede massage kan krijgen door middel van een bepaalde opleiding. Het is altijd een gevoelige factor om iemands lichaam over te laten en massage te krijgen, maar een geruststellende leverancier die tijdens het wachten stabiel is.
De stromende golven van zolzool, de muziek van de Ty-wind, de lichte lichten en de massage van Jeju-eiland, waar de aroma’s het hart stabiliseerden
Deze beelden lijken erg waardig te zijn, en de prettigheid om van de brandwonden naar de traditionele Thaise stukken te kijken, is ook een goed huis.
Ik vraag me af of dit beeld, dat een milde Thaise glimlach toont, een punt is. Als je een massage krijgt, krijg je deze kalmte.
Sommige items willen kopen, en een zilveren geur heeft een psychische stabiliteit. De tijd van het ontvangen van Thaise smartphones was goed, maar het was ook goed om persoonlijk te wachten en geurtherapie te ontvangen. Het zou goed zijn om een ​​beetje rustig te gaan en te wachten, en het zou leuk zijn om de volgende keer dat ik mijn ouders meenam, te komen. Ik ben nu een beetje ouder, maar ik denk dat je misschien een exotische ervaring kunt hebben op de reis.
Iedereen is zo opgewonden om te ervaren omdat ze een overzeese reis hebben geblokkeerd, dus een cut van een certificeringsschot zoals Thailand. De kleedkamer heeft alle faciliteiten die ze kunnen gebruiken.
Ik heb de hele dag rondgelopen, maar ik heb een hoge voetvermoeidheid, en ik begin met een bevrediging. Ik koos voor twee Thaise orthodoxe anma’s en aromamassages, en ik vond het een zacht aromatype leuk en koos voor een uur en een half uur Aroma. Zelfs als het aromatype een zware taisikmassage is, kan ik kiezen wat ik wil, en ik heb het gevoel dat de tijd voorbij is en ik heb twee uur nodig om te kiezen.
De kamer is private, en ik koos voor een vriend en een aromatype om een ​​halle kamer te gebruiken.
Ik was de hele tijd op mijn gemak met het opwarmen van het bed, en ik was op mijn gemak met de corona-afweer en de nacht van Jeju in een comfortabele sfeer.
Na de massage ontspannen alle spieren en worden ze helemaal uit elkaar gehaald, en daarna wordt het idee dat ze zonder schema terug naar de kamer wil gaan en in slaap wil vallen. Het zou beter zijn als we de schema’s afsluiten in Watpo, Thailand.
Ik heb geen gezichtsmassage gedaan, maar vijf jaar jongere dag, en ik voel me alsof ik naar Thailand 힐링업 ben gekomen om hier een certificering te maken, en ik heb het gevoel dat ik in Jeju heb gezien zonder een reis naar het buitenland.
Toen ik klaar was, voelde ik me licht als een zachte jongen, een lotusbloem.
Sawatit-pack … Cocun … Healing Time in Jeju, waar ik echt blij mee ben.

De exotische ervaring die ik op Jeju heb gevoeld, is de Paradise van Zuid-Korea, waar ik niet ver weg ben.
Paju-reismassage Home Ty Ruby Home Ty!
En het is een goede prijs! Het is een open evenement dat nu 50% korting is!
Ik heb een goedkopere sarcasme en ik zeg dat het gebied overal in de regio mogelijk is.
Om ons heen,

Kokri Wolong, Tanhyon, Guangtan, Panpyong, Kangjun, Kangjun, Jin-sung, Jin-sung, Jin-soo, Yunjung, Yuri, Dong-ri, Hayri, Gangtan, Guangtan, Guangtan, Kangtan, Kangju, Kangju, Kangjuri, Kangjuri

Er zijn andere plaatsen, maar je kunt zien dat alle gebieden mogelijk zijn!

Ik denk dat je de prijsaanwijzingen voor de cursussen kunt bekijken!

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다